T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ŞANLIURFA / HALİLİYE - Mehmet Zahid Kotku Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF YKS 2024

Mrt

Av. Mehmet Güneş tarafından okulumuz öğrencilerine Verimli Ders Çalışma Teknikleri konulu seminer düzenlenmiştir.

Mrt

11 ve 12. sınıf öğrencilerimize TYT deneme sınavı uygulanmıştır.

Mrt

Mezun- Öğrenci Buluşması etkinlikleri kapsamında 2023 okul birincisi mezun öğrencimiz Faruk ABDULLAH okulumuza davet edilmiştir. Bölüm tanıtımı ve soru cevap etkinliği gerçekleştirdiğimiz öğrencimize katılımı için teşekkür ederiz.

Şbt

Deneme sınav sonuçlarının değerlendirilmesi ve YKS başvuruları hakkında veli bilgilendirme çalışmaları için veli toplantısı düzenlenmiştir.

Şbt

Avukat Abdulvahapo BAŞKÖK okulumuza davet edilerek öğrencilerimize 11 ve 12.sınıf öğrencilerimize avukatlık meslek tanıtım faaliyeti gerçekleştirilmiştir.

Şbt

YKS öncesinde ve sınav sırasında öğrencilerin uyması gereken kurallar ve dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisimiz tarafından öğrencilerimize bilgi verilmiştir. Sınav öncesi ve sınav anında stresle baş etme yollarına da değinilen eğitim sonunda öğrencilerden gelen sorular cevaplandırılmıştır.

Şbt

MSÜ Sınavı hakkında bilgi verilerek istekli öğrencilerin başvuru yapması için bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirilmiştir. Afiş ve broşürler sınıflara asılmıştır.

Şbt

Ara

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü birimlerince okulumuzda polislik meslek tanıtımı, terörle mücadele ve siber suçlar konularında bilgilendirme semineri gerçekleştirilmiştir.

Ara

Okulumuzda yapılmaya devam edecek olan TYT - AYT deneme sınavları uygulama takvimi

Ara

Mezun- Öğrenci Buluşması Etkinliği kapsamında okulumuz 2023 Mezunlarından Ebubekir DAĞ isimli öğrencimiz ile Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi hakkında bilgilendirme semineri gerçekleştirilmiştir. Öğrencimize katılımından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

12. Sınıf öğrencilerimiz ile TYT Deneme Sınavı gerçekleştirildi.

Kas

HEDEF 2024 YKS kapsamında 12.sınıf öğrencilerimize bilgilendirme sunumu yapılmıştır.

Ekm

HEDEF YKS 2024 TANITIM PANOSU

Ekm

HEDEF YKS 2024 EYLEM PLANI